Google Admin သည် သင့် Google Cloud အကောင့်ကို သွားလာရင်း စီမံခန့်ခွဲနိုင်စေပါသည်။ အသုံးပြုသူများနှင့် အဖွဲ့များကို ပေါင်းထည့်၍ စီမံခန့်ခွဲပါ၊ ပံ့ပိုးကူညီမှုထံ ဆက်သွယ်ပါ၊ သင့်အဖွဲ့အစည်းအတွက် စာရင်းစစ်မှတ်တမ်းများကို ကြည့်ရှုပါ။
ဘယ်သူ့အတွက်လဲ - ဤအက်ပ်သည် G Suite Basic၊ G Suite Business၊ ပညာရေး၊ အစိုးရ၊ Google Coordinate နှင့် Chromebooks အပါအဝင် Google Cloud ထုတ်ကုန်များ၏ စီမံခန့်ခွဲသူများအတွက်သာဖြစ်သည်။
၎င်းသည် အောက်ပါအင်္ဂါရပ်များကို ပံ့ပိုးပေးသည်-
• အသုံးပြုသူစီမံခန့်ခွဲမှုအင်္ဂါရပ်များ - အသုံးပြုသူကို ထည့်/တည်းဖြတ်ပါ၊ အသုံးပြုသူကို ဆိုင်းငံ့ထားရန်၊ အသုံးပြုသူကို ပြန်လည်ရယူပါ၊ အသုံးပြုသူကို ဖျက်ရန်၊ စကားဝှက်ကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ပါ
• Group Management Features - အဖွဲ့ကို ပေါင်းထည့်/တည်းဖြတ်ပါ၊ အဖွဲ့ဝင်များထည့်ပါ၊ အဖွဲ့ကိုဖျက်ပါ၊ အဖွဲ့၀င်များကိုကြည့်ပါ
• မိုဘိုင်းစက်ပစ္စည်းစီမံခန့်ခွဲမှု - သင့်ဒိုမိန်းအတွက် Android နှင့် iOS စက်ပစ္စည်းများကို စီမံပါ။
• စာရင်းစစ်မှတ်တမ်းများ - စာရင်းစစ်မှတ်တမ်းများကို ပြန်လည်သုံးသပ်ပါ။
• သတိပေးချက်များ - အကြောင်းကြားချက်များကို ဖတ်ပြီး ဖျက်ပါ။
ခွင့်ပြုချက်များ သတိပေးချက်
အဆက်အသွယ်များ- သင့်ဖုန်းအဆက်အသွယ်များမှ အသုံးပြုသူတစ်ဦးကို ဖန်တီးရန် လိုအပ်ပါသည်။
ဖုန်း- အပလီကေးရှင်းမှ သုံးစွဲသူတစ်ဦးကို တိုက်ရိုက်ခေါ်ဆိုရန် လိုအပ်သည်။
သိုလှောင်မှု- Gallery မှတစ်ဆင့် အသုံးပြုသူ၏ဓာတ်ပုံကို အပ်ဒိတ်လုပ်ရန် လိုအပ်သည်။
အကောင့်များ- စက်ပေါ်ရှိ အကောင့်များစာရင်းကို ပြသရန် လိုအပ်ပါသည်။
အသုံးပြုသူများသည်စီမံခန့်ခွဲရန်, စကားဝှက်ကို reset, အုပ်စုတစုအဖွဲ့ဝင်စီမံခန့်ခွဲထုတ်ကုန်စီမံခန့်ခွဲ
အပ်ဒိတ်လုပ်ခဲ့သည့်ရက်
၂၀၂၆ ဇွန် ၃